Ne adresam femeii puternice, independente, de succes, pe care o complimentam prin colectiile noastre.  Invitam femeile sa fie increzatoare , puternice , implinite, dar mai ales, feminine, sa devina adevarate dive indiferent de contextul in care se afla. Apreciem femeia care isi proclama drepturile de a fi admirata si observata.

Scopul nostru principal este sa te ajutam  să-ti găsesti ţinuta perfecta pentru o ocazie speciala.

Cum?

 Interpretam tendintele de pe marile podiumuri internationale si le transpunem in colectii adresate femeilor cu asteptari inalte.

Iti punem la dispozitie produse in modele unicat si serie mica pe care le personalizam pe silueta si stilul tau.

Avem ca imperativ categoric folosirea celor mai bune materiale, de o calitate superioara, croite cu foarte mare atentie la detalii si folosind tehnici manuale, potrivite pentru tine.

Noi incercam sa iti indeplinim cele mai mici dorinte legate de rochia aleasa de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si iti poti alege rochia visurilor tale, pe masurile si particularitatile tale, astfel incat sa fie perfecta doar pentru tine.

Creatiile unicat sau in serie mica emana eleganta, rafinament si sunt confectionate intr-o maniera cu adevarat profesionista.

In atelierul ANGE ,  rochiile nu sunt croite, ci modelate pe trupul si spiritul femeii.

Procesul de creare a rochiei dorite începe cu un vis si prinde viata in atelierul nostru.

Chiar in acest moment, realizam ceva special doar pentru tine.